Enviar respuesta 
Cablemódem Technicolor TC7230
18-01-2018, 09:08 AM
Mensaje: #861
RE: MAC helbiderik ez
Kaixo Vialli,

Zein kablemodem daukazu instalatuta?


Gero arte.
Encuentra todos sus mensajes
Cita este mensaje en tu respuesta
18-01-2018, 09:43 AM
Mensaje: #862
RE: MAC helbiderik ez
Barkatu ahaztu zait esatea. Technicolor TC7230
Encuentra todos sus mensajes
Cita este mensaje en tu respuesta
18-01-2018, 10:57 AM
Mensaje: #863
RE: Cablemódem Technicolor TC7230
Kaixo Vialli,

Non sartzen duzu MAC zenbakia? MAC filtering aukeran?

Gero arte.
Encuentra todos sus mensajes
Cita este mensaje en tu respuesta
20-01-2018, 04:18 PM
Mensaje: #864
RE: Cablemódem Technicolor TC7230
Kaixo,

Posible da cablemodem hau bakarrik berrebiarazi dadin konfiguratzea? Internet konexioa galtzen dut batzuetan eta eskuz berrebiarazi behar dut. Gauetan egin dezan izango litzake egokiena.
Encuentra todos sus mensajes
Cita este mensaje en tu respuesta
20-01-2018, 05:11 PM
Mensaje: #865
RE: Cablemódem Technicolor TC7230
Kaixo lesmes,

Kablemodem honek ez dauka aukera hori. Nola konektatzen zara wifi edo kable bitartez?

Gero arte Gui !
Encuentra todos sus mensajes
Cita este mensaje en tu respuesta
21-01-2018, 12:57 AM
Mensaje: #866
RE: Cablemódem Technicolor TC7230
(20-01-2018 05:11 PM)Ander escribió:  Kaixo lesmes,

Kablemodem honek ez dauka aukera hori. Nola konektatzen zara wifi edo kable bitartez?

Gero arte Gui !

Kaixo Ander,

Bi moduen bitartez. Juxtu momentu horretan ordenagailuan nenbilen eta konexioaren lekuan iruki horia agertu zait konexio falta zela eta. Mugikorrean datuak aktibatu zaizkit zuzenean.

Cablemodemean, argi guztiak ongi, “online”ekoa ere. Berrebiarazi eta ongi, baino nahiko nekagarria suertatze zait. Gainera soinua egiten du wifi bitartez deskarga konexioa jasaten duenean.
Encuentra todos sus mensajes
Cita este mensaje en tu respuesta
21-01-2018, 11:27 AM
Mensaje: #867
RE: Cablemódem Technicolor TC7230
Kaixo lesmes,

Gertatzen zaizun momentuan, egin ezazu hurrengo pina "simbolo del sisteman" eta ezaiguzu ematen dizun emaitzarekin, ping –n 30 –l 200 212.142.144.66.

Gero arte.
Encuentra todos sus mensajes
Cita este mensaje en tu respuesta
21-01-2018, 12:15 PM
Mensaje: #868
RE: Cablemódem Technicolor TC7230
Kaixo,
¿Hay alguna actualizacion disponible para este modem?

Eskerrikasko
Encuentra todos sus mensajes
Cita este mensaje en tu respuesta
21-01-2018, 12:31 PM
Mensaje: #869
RE: Cablemódem Technicolor TC7230
Kaixo igormarbea,

Las actualizaciones se realizan remotamente y de forma automática. En el momento que haya alguna actualización, no tendrás que realizar ninguna operación en el cablemódem.

Ondo izan.
Encuentra todos sus mensajes
Cita este mensaje en tu respuesta
21-01-2018, 09:00 PM
Mensaje: #870
RE: Cablemódem Technicolor TC7230
(21-01-2018 12:31 PM)Aitor escribió:  Kaixo igormarbea,

Las actualizaciones se realizan remotamente y de forma automática. En el momento que haya alguna actualización, no tendrás que realizar ninguna operación en el cablemódem.

Ondo izan.

Buenas,
Y ha habido alguna actualización últimamente? Existe algún registro con los cambios y las actualizaciones?
Un saludo.
Encuentra todos sus mensajes
Cita este mensaje en tu respuesta
Enviar respuesta 


Salto de foro:


Usuario(s) navegando en este tema: 3 invitado(s)