Foro Euskaltel
gailu asko konektatua daudenean routerra blokeatzen da - Versión para impresión

+- Foro Euskaltel (http://foro.euskaltel.com)
+-- Foro: Orokorra / General (/Forum-Orokorra-General)
+--- Foro: Laguntza teknikoa / Ayuda Técnica (/Forum-Laguntza-teknikoa-Ayuda-T%C3%A9cnica)
+---- Foro: Internet (/Forum-Internet)
+---- Tema: gailu asko konektatua daudenean routerra blokeatzen da (/Thread-gailu-asko-konektatua-daudenean-routerra-blokeatzen-da)



gailu asko konektatua daudenean routerra blokeatzen da - irasuegi - 02-10-2014 02:36 PM

Kaixo,

arazo bat daukat etxean, zyxel router bat dugu zuek emana eta gailu asko konektatzen ditugunean routerra blokeatu egiten da, ez du ping-ik erantzuten ezta konfigurazioko web orria erakusten. Beti berrabiarazi egin behar dugu eta egunean 3-4 aldiz pasatzen da.

Irtenbiderik ba al du honek?

Eskerrik asko


RE: gailu asko konektatua daudenean routerra blokeatzen da - Aitor - 02-10-2014 02:39 PM

Kaixo irasuegi,

Zenbat gailu konektatzen dituzu normalean aldi berean?

Gero arte


RE: gailu asko konektatua daudenean routerra blokeatzen da - irasuegi - 02-10-2014 02:40 PM

14 bat edo..


RE: gailu asko konektatua daudenean routerra blokeatzen da - Maitane - 02-10-2014 08:49 PM

Kaixo irasuegi,

Bidali diguzu titularraren datuak mezu pribatu batne bitartez.

Gero arte.


RE: gailu asko konektatua daudenean routerra blokeatzen da - irasuegi - 03-10-2014 11:52 AM

Ze datu behar dituzue?


RE: gailu asko konektatua daudenean routerra blokeatzen da - Aitor - 03-10-2014 12:01 PM

Kaixo irasuegi,

Titularraren izen, abizen eta NAN zenbakiarekin nahikoa da. Sonrisa

Gero arte


RE: gailu asko konektatua daudenean routerra blokeatzen da - lapeña - 03-10-2014 07:33 PM

Con 14 aparatos conectados es normal no?


RE: gailu asko konektatua daudenean routerra blokeatzen da - irasuegi - 03-10-2014 08:23 PM

No debería... que yo sepa el router admite 253 ip's. Otra cosa es la velocidad, pero que el router se bloquee no es normal


RE: gailu asko konektatua daudenean routerra blokeatzen da - camino - 03-10-2014 08:40 PM

El router solo te da una ip dinamica o fija, a la que se conectan todos los bitxos.
Todo routertiene una IP interna, y esa IP es la que debemos conocer y usarla para configurar el resto de nuestros ordenadores y demás.