Foro Euskaltel
Cablemódem Technicolor TC7230 - Versión para impresión

+- Foro Euskaltel (http://foro.euskaltel.com)
+-- Foro: Orokorra / General (/Forum-Orokorra-General)
+--- Foro: Laguntza teknikoa / Ayuda Técnica (/Forum-Laguntza-teknikoa-Ayuda-T%C3%A9cnica)
+---- Foro: Internet (/Forum-Internet)
+---- Tema: Cablemódem Technicolor TC7230 (/Thread-Cablem%C3%B3dem-Technicolor-TC7230)



RE: MAC helbiderik ez - Maitane - 18-01-2018 09:08 AM

Kaixo Vialli,

Zein kablemodem daukazu instalatuta?


Gero arte.


RE: MAC helbiderik ez - Vialli - 18-01-2018 09:43 AM

Barkatu ahaztu zait esatea. Technicolor TC7230


RE: Cablemódem Technicolor TC7230 - Maitane - 18-01-2018 10:57 AM

Kaixo Vialli,

Non sartzen duzu MAC zenbakia? MAC filtering aukeran?

Gero arte.


RE: Cablemódem Technicolor TC7230 - lesmes - 20-01-2018 04:18 PM

Kaixo,

Posible da cablemodem hau bakarrik berrebiarazi dadin konfiguratzea? Internet konexioa galtzen dut batzuetan eta eskuz berrebiarazi behar dut. Gauetan egin dezan izango litzake egokiena.


RE: Cablemódem Technicolor TC7230 - Ander - 20-01-2018 05:11 PM

Kaixo lesmes,

Kablemodem honek ez dauka aukera hori. Nola konektatzen zara wifi edo kable bitartez?

Gero arte Gui !


RE: Cablemódem Technicolor TC7230 - lesmes - 21-01-2018 12:57 AM

(20-01-2018 05:11 PM)Ander escribió:  Kaixo lesmes,

Kablemodem honek ez dauka aukera hori. Nola konektatzen zara wifi edo kable bitartez?

Gero arte Gui !

Kaixo Ander,

Bi moduen bitartez. Juxtu momentu horretan ordenagailuan nenbilen eta konexioaren lekuan iruki horia agertu zait konexio falta zela eta. Mugikorrean datuak aktibatu zaizkit zuzenean.

Cablemodemean, argi guztiak ongi, “online”ekoa ere. Berrebiarazi eta ongi, baino nahiko nekagarria suertatze zait. Gainera soinua egiten du wifi bitartez deskarga konexioa jasaten duenean.


RE: Cablemódem Technicolor TC7230 - Aitor - 21-01-2018 11:27 AM

Kaixo lesmes,

Gertatzen zaizun momentuan, egin ezazu hurrengo pina "simbolo del sisteman" eta ezaiguzu ematen dizun emaitzarekin, ping –n 30 –l 200 212.142.144.66.

Gero arte.


RE: Cablemódem Technicolor TC7230 - igormarbea - 21-01-2018 12:15 PM

Kaixo,
¿Hay alguna actualizacion disponible para este modem?

Eskerrikasko


RE: Cablemódem Technicolor TC7230 - Aitor - 21-01-2018 12:31 PM

Kaixo igormarbea,

Las actualizaciones se realizan remotamente y de forma automática. En el momento que haya alguna actualización, no tendrás que realizar ninguna operación en el cablemódem.

Ondo izan.


RE: Cablemódem Technicolor TC7230 - Findower - 21-01-2018 09:00 PM

(21-01-2018 12:31 PM)Aitor escribió:  Kaixo igormarbea,

Las actualizaciones se realizan remotamente y de forma automática. En el momento que haya alguna actualización, no tendrás que realizar ninguna operación en el cablemódem.

Ondo izan.

Buenas,
Y ha habido alguna actualización últimamente? Existe algún registro con los cambios y las actualizaciones?
Un saludo.